Professionals

Op het Onderzoekshuis krijgt u als onderzoeker de ruimte om een grote doelgroep aan te trekken en feedback en uitkomsten te vergaren. Het Onderzoekshuis wordt bij verschillende typen onderzoek ingezet en kan, afhankelijk van de wensen, verschillende functies vervullen.

Basisfuncties van het Onderzoekshuis

  1. Het plaatsen van digitale enquetes met een automatische koppeling naar een database, inclusief grafische weergaven en resultaten
  2. Een online community. Op afstand vervolgen van proefpersonen, middels een persoonlijk en beschermd digitaal dossier. Via dit dossier kunt u met de proefpersonen communiceren, bijvoorbeeld in een forum of per mail. Data uit dit dossier kunnen aan een database gekoppeld worden.
  3. Het aantrekken van een grotere doelgroep door middel van de website en social media.

Het Onderzoekshuis is niet centrumgebonden en kan ingezet worden bij 'multicentre' studies, waarbij vanuit verschillende locaties via deze website aan het onderzoek gewerkt kan worden.

Persoonlijke afstemming

Uiteraard vraagt ieder onderzoek een eigen aanpak met andere wensen. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw onderzoek op Het Onderzoekshuis. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.